18.2.2016. 12:10
0
Dubrovčanin imao platu 1.000 eura, ali je dao otkaz jer mu je bilo dosadno na poslu
Muškarac iz Dubrovnika dao je otkaz na poslu uz obrazloženje da mu je dosadno. Radio je u jednoj hotelskoj kući za platu od 1.000 eura, ali nije bio zadovoljan.

"Radio sam dnevno osam sati, od 8 ujutro do 16 sati, ali zapravo nisam znao šta da radim u kancelariji. Najgore je što mi je šef bio u blizini, pa nisam to vrijeme mogao da provodim ni na internetu ni u čitanju knjiga. Mislio sam da će se raditi drugačije jer kada smo se dogovarali za posao, rečeno mi je da ću imati slobodu i mogućnost da pokažem kreativnost u radu, međutim, na kraju se to sve izjalovilo. Na poslu, jednostavno, nisam znao šta da radim, a morao sam tamo da provodim po cijele dane”, objašnjava mladić. 

Na kraju je odlučio da ne gubi vrijeme i život i dao je otkaz. 

(Adna Zukanović-Zilić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.