24.3.2016. 13:36
0
Gostima restorana pokazivao udava od četiri metra
Jedan je muškarac izbačen iz japanskog restorana u Los Angelesu jer je gostima htio pokazati malenu zmiju, no onda se naljutio i vratio donijevši udava dugog četiri metra.

Nakon što je ručao, usred dvorane je izvukao malenu zmiju, zbog čega su gosti i zaposlenici počeli negodovati te su ga zamolili da napusti restoran, što je i učinio.

No, malo kasnije pojavio se sa zmijom dugom četiri metra, izjavio je glasnogovornik losangeleske policije (LAPD) za AFP.

Lokalne  televizijske mreže su izvijestile da je riječ o udavu, pokazujući snimku bijelog gmaza u rukama vlasnika koji je dopustio djeci da ga maze uz užasnute poglede i krike prestravljenih gostiju.

Policija, vatrogasci i služba za hvatanje divljih životinja pozvani su u pomoć kako bi uhvatili udava koji se sakrio iza blagajne.

"Osumnjičenik je uhićen zbog ugrožavanja ljudskih života i određena mu je jamčevina od 50.000 dolara", istaknuo je glasnogovornik.

(Fena)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.