10.6.2016. 21:22
0
Najzgodniji model koji je zadivio svijet zbog svojih godina
Philippe Dumas, 60-godišnji Parižanin, dokazao je da nikada nije kasno za ostvarenje snova. Ovaj školovani pravnik je objavio niz svojih fotografija na internetu i oduševio svijet.

Cijeli život je radio u filmskoj industriji i marketingu, ali 2015. godine je odlučio pokrenuti vlastiti posao i, iz zabave, promijeniti svoj izgled. Pustio je bradu i počeo se oblačiti drugačije nego inače, a kada je vidio da je okolina oduševljena promjenama, odlučio je objaviti nekoliko svojih fotografija na internetu.

"Penzionisan, ali ne odustajem. Dat ću zadnju šansu svom snu da postanem model. Imam li to u sebi?", napisao je Dumas na Imguru gdje je objavio fotografije. Nedugo nakon toga javile su mu se modne agencije, a više od 360.000 ljudi vidjelo je njegovu objavu. 

Priznaje da je oduvijek pazio na svoj izgled i prehranu, no uspio je ostvariti svoj san tek nakon što je odlučio potpuno preokrenuti svoj život, prenosi Daily Mail.



Anesa Agović

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.