4.7.2016. 18:31
0
Večeras je noć bez Mjeseca: U ovoj večeri se snovi ostvaruju
Mjesec utiče na plimu i oseku i kao takva ima veliku moć, smatraju naučnici, ali i astrolozi. Večerašnja noć bit će mračna i bez Mjeseca, idealna za zaželjeti želju.

Večeras će biti noć bez mjeseca, prva noć mladog mjeseca. Astrolozi vjeruju da je to vrlo bitna noć budući da Mjesec ima veliku moć i da večeras treba zaželjeti želju. No bitno je zaželjeti je ispravno, kaže astrolog Jasmin Boland za Daily Mail.

Sjednite u tišini i zamislite 10 želja. Izrecite ih na glas i vizualizirajte ih. Što više energije uložite u zamišljanje tih želja, to bolje. Zapišite želje ili ih skicirajte. Uz svaku želju razvijte pozitivne afirmacije ili misli (npr. "volim svoj novi posao!" ako želite promjenu karijere). Razmislite kako biste mogli ostvariti te želje.

Postavite plan što ćete učiniti po tom pitanju. Ostanite sjediti u tišini još neko vrijeme.

Preporučuje se svakodnevno misliti na te želje tokom sljedećih mjesec dana. 


(Anesa Agović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.