10.9.2016. 12:51
0
Mlada Riječanka pobjednica utrke na štiklama
Na Trgu bana Jelačića održana je još jedna utka na štiklama u kojoj je između više natjecateljica pobijedila mlada Riječanka, javlja Anadolu Agency (AA).

Utrka na štiklama već je tradicionalno godišnje događanje u organizaciji časopisa "Story", a na Trgu bana Jelačića su se uoči utrke okupile osobe iz svijeta hrvatskog show businessa. 

Natjecanje se održalo u tri utrke, prve dvije kvalifikacione i treća finalna utrka. Jedino pravilo je bilo da peta na štikli mora biti visoka najmanje osam centimetara.

U dvije utrke došlo je i do pada natjecateljica, no bez ozljeda. 

Oko staze kraće od stotinu metara okupio se dio znatiželjnika koji su sa zanimanjem promatrali ovu neobičnu utrku, a na okolnim štandovima dijelili su se promitivni napitci i hrana. 

Pobjednica natjecanja je Paula Vučković iz mjesta Šmrike kraj Rijeke koja je prvim mjestom osvojila nagradu od 5.000 kuna (670 eura). Paula se ranije bavila atletikom te kaže kako joj je to zasigurno pomoglo da bude najbrža na cilju smještenom u blizini fontane Manduševac. 

Druga nagrada iznosi tri tisuće (400 eura), a treća dvije tisuće kuna (260 eura). 

(Anadolu Agency)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.