15.11.2016. 13:31
0
Spašene krave koje su ostale odsječene od ostatka svijeta
Dvije krave i jedno tele spašeni su nakon što su se usljed snažnog zemljotresa na Novom Zelandu jačine 7,8 stepeni po Richteru našle na ničijoj zemlji, javlja CNN.

Njihov vlasnik kazao je kako je akcija spašavanja bila prolongirana zbog straha da bi se tlo na kojem su se životinje nalazile moglo oronuti, što bi ugrozilo njihove živote, prenosi Avaz.

- U njihovom spašavanju pomogao nam je veliki broj ljudi, koji su uspjeli utabati stazu do životinja i spustiti ih na sigurno tlo. Bile su veoma žedne i neraspoložene, jer su najvjerovatnije izgubile nekoliko teladi u zemljotresu - rekao je neimenovani farmer.

(Alen Avdić)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.