24.3.2018. 22:00
1
Potrošila pola miliona i izvadila četiri rebra da bi bila kao Kim Kardashian
Poslovna žena iz Sao Paola u Brazilu Jennifer Pamplona (25) je iskeširala 500.000 dolara na operacije koje bi od nje trebalo da naprave klona rijaliti zvijezde Kim Kardashian.

Do sada je morala da izvadi četiri rebra, a u zadnjicu joj je ubrizgano preko dva litra masnoće. Nedavno je ponovo otišla pod nož da bi uklonila filere iz jagodica i imala fejslifting s kojim bi trebalo još više da liči na Kim. Poslije ovih zahvata nije mogla da se smije.

Sljedeće što planira je ponovno povećanje zadnjice, iako doktori odbijaju dodatnu operaciju.



Dženifer se nada da će zahvaljujući sličnosti sa Kim Kardashian i operacijama kao model moći da radi do svoje 60. godine.

“Poslije svih operacija sam prilično srećna, ponekad mislim na sav novac koji sam potrošila i kako je mogao da bude na mom računu, ali istovremeno sam jako srećna. Potrošila sam mnogo, ali sada sam sigurna u sebe i mogu da zaradim više zbog svog izgleda”, rekla je.



Njena priča je prvi put šokirala svijet kada je poslije smrti svog dečka Celsa Santebanesa, imala devet operacija za 24 sata. Dečko joj je umro zbog operacija uz čiju pomoć je htio da postane živi Ken, a nadao se da će i Jessica krenuti njegovim putem.

Jennifer je nedavno predstavila parfem i čokoladu koji nose njeno ime, prenosi CDM.

(Amila Alijagić)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.