10.6.2021. 20:50
0
Bosanac ispod haube iz Živinica u Minhen prevezao zmiju
Bosanac iz Živinica, koji već nekoliko godina živi u Njemačkoj, prije nekoliko dana ispod haube svoga automobila iz Bosne u Njemačku neznajući prevezao je zmiju, prenosi Avaz.

- On već nekoliko godina živi u Minhenu ali je bio u posjeti rodnom selu Kuljan u okolini Živinica. Kad se vratio kući u Minhen imao je šta da vidi. Ispod haube mu se nalazio poskok kojeg je neznajući vozio od Živinica sve do Minhena - ispričao je za Avaz rođak od ovog čovjeka.

Bosanac je tako prešao oko 1.000 kilometara i četiri državne granice vozeći zmiju ispod haube.

- Kada je otkrio zmiju uznemirio se, zvao je policiju i vatrogasce. Policiji je bilo interesantno jer do sada nikad nisu vidjeli ovu vrstu zmije. Dosta ljudi se okupilo, svi su gledali. Ni vatrogasci je nisu mogli izvaditi sve dok nije pozvan neki posebni gradski toksikolog koji je čitavu unutrašnjost auta posuo otrovom i rekao da će za tri sata zmija umrijeti. Tako je valjda i bilo - kazao je njegov rođak.

(H. Ahbabović)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.