14.6.2023. 8:57
0
Preko bilborda majka uputila javno izvinjenje sinu nakon što je završio fakultet
Izvinjavam se sinu Marku što nisam vjerovala da će završiti fakultet, navela je mama Dijana

Ljubav majke prema svome djetetu je malo reći nemjerljiva, nema te stvari koje majka ne bi uradila za svoje dijete. Iako se mame nekada ljute na nas i kad ne treba, uvijek su spremne da priznaju grešku.

Jedan bilbord koji je osvanuo na beogradskim ulicama upravo je to dokazao.

Naime, Beograđani su na Dedinju u Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića uslikali poruku koja je majka uputila svome sinu.

– Izvinjavam se sinu Marku što nisam vjerovala da će završiti fakultet. Čestitam sine, nebo je granica. Mama Dijana – glasi poruka.

Mama Dijana otišla je korak dalje, pa je svome sinu uputila javno izvinjenje jer nije dovoljno vjerovala u njega, ali sigurni smo da je sada jako ponosna.


(Admir O.)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.