4.7.2023. 15:16
0
Tri minute užasa: Kćerka mu se vozila na vozu smrti, on uočio sumnjivu pukotinu
Voz smrti u zabavnom parku u Charlotteu, u Sjevernoj Karolini, promptno je zatvoren u petak nakon što su posjetitelji uočili veliku pukotinu na jednom od stupova konstrukcije - u trenutku dok je vožnja trajala.

Posjetitelj Jeremy Wagner, koji je u petak bio u posjeti parku sa svojom kćeri, sinom i nećakinjom, snimio je stravični video u trenutku dok je vožnja trajala. Snimka pokazuje kako se stup nakratko odvaja na pukotini dok voz juri stazom.

“Pokušavao sam snimiti video i ruke su mi se tresle jer sam znao da sve ovo može završiti katastrofalno!”, rekao je Wagner.

Kako prenosi Jutarnji, da stvar bude gora, njegova 14- godišnja kći isti je dan bila na vožnji čak osam puta.

Inače, tzv. Fury 325, poznati voz smrti jedna je od glavnih atrakcija ovog parka. Diže se čak 90 metara u vis i jedan je od najviših u svijetu. Vožnja traje otprilike tri minuta, a voz juri brzinom od 150 kilometara na sat.


(Admir O.)

 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.