25.7.2023. 8:51
0
Turista autom blokirao vlasniku ulaz, on mu zaključao gumu
Fotografija automobila parkiranog ispred ulaza u dvorište ne bi bila neobična da automobil nije bio vezan za dvorišnu kapiju.

Na autu ispod brisača stoji poruka “Vaše auto sam zaključao jer je zatvorilo naš ulaz!”, a fotografija je objavljena na Facebook stranici Saobraćajne nezgode sa opisom “Zločin i kazna”.

Lokacija događaja je nepoznata, a reakcije su različite. Dok su se pojedini smijali “kazni” za nepropisno parkiran automobil, bilo je i onih koji su osudili ponašanje vlasnika dvorišta jer smatraju da bi neko od pješaka mogao da zaglavi i da se povrijedi.

“Peci kokice i sist’ preko puta… Zanimljivo bi moglo da bude kad se vozač vrati, a u međuvremenu drugi pješak skoči kao noj preko žice”, “Vozač neće primijetiti, pa ograda ode”, “Otključavanje 50 eura”, “Stranac slabo razumije hrvatski, a ovakva ‘kazna’ bi mogla da se prevuče bez ikakve štete, ali može lako da se nekome otete, ali može da bude i više štete”, samo neki od komentara ispod fotografije neobičnog događaja.


(Admir O.)

Saobracaj
0
ZANIMLJIVO
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.