8.9.2023. 20:29
1
Sedam takmičara na takmičenju u izležavanju leži već 22 dana
FOTO: društvene mreže
U crnogorskom etno-selu Brezna, traje takmičenje koje već broji 22 dana. Ova izdržljiva ekipa takmičara ne odustaje od borbe za prvo mjesto, koje donosi impresivnih 1.000 eura.

Takmičari su smješteni unutar objekta i imaju osigurana tri dnevna obroka, kao i pravo na odlazak u toalet svakih osam sati.

Zvanično počevši 18. augusta, takmičenje je okupilo pojedince spremne da postave nove rekorde. Do ove godine, rekord je držala Podgoričanka Dubravka Aleksić, koja je izdržala čak 117 sati.

(Erna H.) 

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.