20.2.2016. 17:00
0
Želite da se riješite sala sa stomaka? Probajte ovaj napitak!
Ukoliko želite da se u kratkom roku riješite sala sa stomaka morate da isprobate ovaj trik.

Piše: Haris Ahbabović

Sve što vam je potrebno za uklanjanje sala sa stomaka su kašikica meda, dvije kašikice jabukovog sirćeta i jedna šoljica svježe iscijeđenog soka od grejpfruta. Sve zajedno stavite u blender i dobro izmiksajte.

Napitak konzumirajte prije ručka ili večere tokom sedam dana, a zatim napravite pauzu od sedam dana. Ukoliko je potrebno, tretman možete ponoviti. Možete napitak praviti i sa narandžom.

Ovo piće funkcioniše tako što uklanja višak masnoće i vode iz organizma. Istovremeno, ova tečnost poboljšava funkciju mozga, vid i pamćenje. 

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.