27.4.2024. 11:52
Tijelo mladića pronađeno u automobilu u Savi
Beživotno tijelo muškarca i putnički automobil pronađeni su u rijeci Savi u Gradišci, a uviđajem je utvrđeno da se radi o N.Š. iz ovog grada.

Kako mediji prenose, radi se o mladiću starom 27 godina, koji je automobilom folsvagen lupo išao kući i sletio u rijeku.

Policijski službenici PU Gradiška su tokom potrage za nestalim N.Š. iz Gradiške, u blizini rijeke Save pronašli tragove pneumatika od putničkog automobila, te su u saradnji sa Specijalnom antiterorističkom jedinicom Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, u rijeci Savi pronašli putnički automobil marke “VW” u kome se nalazilo beživotno tijelo muškarca.

“Izvršenim uviđajem utvrđeno je da se radi o licu N. Š. iz Gradiške, čiji nestanak je prijavljen istog dana”, saopšteno je iz Policijske uprave Gradiška.

O svemu navedenom obaviješten je dežurni okružni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da navedeni događaj nema elemenata krivičnog djela, te da se izvrši obdukcija a nakon kompletiranja predmeta dostavi izvještaj o preduzetim mjerama i radnjama.

 
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana