28.3.2024. 20:41
Gradiška: Učenik u školu donio okvir od pištolja, policija istražuje slučaj
Policija u Bosanskoj Gradišci istražuje maloljetnika nakon što je danas u srednju školu u Bosanskoj Gradišci donio okvir od pištolja, saznaju "Nezavisne novine".

Kako je potvrđeno, maloljetnika je u Policijskoj upravi Gradiška prijavio školski policajac, nakon što je kod dječaka u ruksaku pronađen okvir od startnog pištolja.

Nakon ove prijave policija je odmah preduzela sve neophodne provjere kako bi se utvrdilo kako je dječak došao do okvira i ima li još oružja.

"U školi se pojavila informacija da je dijete u školu donijelo pištolj i roditelji su vrlo uznemireni, nakon saznanja da đak posjeduje oružje", rekao je izvor za "Nezavisne novine".

Navodi da su roditelji uplašeni i ne znaju da li da nakon svega djecu šalju u školu.

Policija u saradnji sa upravom škole provjerava sve detalje prijave a zvanične informacije će saopštiti sutra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

VIJESTI
Source.ba-sva prava pridržana