20.4.2024. 21:55
Partizan ne želi igrati polufinale kupa sa Zvezdom: Nazvali sudiju "diletantom"
Fudbaleri Crvene zvezde su u okviru 31. kola srbijanskog prvenstva pobijedili ekipu Partizana rezultatom 3:2 i tako osigurali prvo mjestu na tabeli.
FK Partizan je nakon završetka utakmice izdao saopštenje u kojem javno prozivaju glavnog arbitra susreta Pavla Ilića zbog nekoliko kontroverznih odluka sa današnjeg susreta. 

- Sramotni sudija Pavle Ilić je već drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način pokrao fudbalski klub Partizan i uništio 173. vječiti derbi. Čovjek koji očito nema zrna stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra, kao 12. igrača na drugoj strani terena - poručili su iz Partizana.

"Crno bijeli" su zatim izjavili da se možda neće pojaviti na utakmici polufinala Kupa Srbije protiv Zvezde koja se igra za četiri dana.

- Poslije još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobijedimo meč u kome smo u većem dijelu bili bolji tim i imali vodstvo. Iz tog razloga, Fudbalski klub Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati Kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, podcjenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu - dodali su iz FK Partizana.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana