22.4.2024. 14:54
Peljto ponovo sudi Sarajevu, Njegomirović na Grbavici
Sutra i u srijedu na rasporedu su utakmice 28. kola WWin lige Bosne i Hercegovine.

Derbi utakmica ovog kola biti će odigrana u srijedu kada u Mostaru Zrinjski dočekuje Sarajevo. Ovu utakmicu sudit će najbolji bh. sudija Irfan Peljto.

Njemu će pomagati Damir Lazić iz Brčkog, te Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva. Četvrti sudija je Luka Bilbija iz Prijedora.

Utakmicu između Zvijezde 09 i Tuzla Cityja sudit će Musa Mateo iz Čitluka, a asistirat će mu Marko Zelenika iz Mostara i Musa Jure iz Čitluka. Četvrti sudija je Dragan Todić iz Doboja.

Važnu utakmicu u borbi za opstanak u Konjicu igraju Igman i GOŠK, a glavni sudija na ovoj utakmici će biti Dragan Kesić iz Gradiške.

Asistirat će mu Senad Ibrišimbegović iz Travnika, te Boris Dujmović iz Mostara. Četvrti sudija je Ermin Sivac iz Zenice.

Željezničar će u važnoj utakmici na svom terenu dočekati Široki Brijeg, a glavni sudija će biti Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora.

Asistenti su mu Mirza Demir iz Kaknja, te Dejan Stjepanović iz Banja Luke. Četvrti sudiaj je Josip Martinović iz Čapljine.

Borac na svom terenu dočekuje Posušje, a galvni sudija biti će Sabrija Topalović iz Zenice. Asistenti su Davor Maksimović iz Doboja, te Aleksandar Smiljanić iz Laktaša. Četvrti sudija je Elvedin Topuzović iz Tuzle.

Duel Veleža i Sloge sudit će Haris Halkić iz Sanskog Mosta, a asistirat će mu Enes Đozić iz Sarajeva i Davor Beljo iz Mostara. Četvrti sudija je Miloš Gigović iz Gradiške.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

SPORT
Source.ba-sva prava pridržana