27.8.2020. 22:25
Žena se porodila dok je spavala
Nevjerovatan porođaj dogodio se u italijanskom gradu Frozinone, kada je žena donijela na svijet dječaka dok je spavala, a da nije imala trudničke bolove niti bilo kakve druge simptome porođaja, pise lokalni list "Frozinone Today".

Majka se probudila usred noći tek kada je među nogama osjetila dijete, rekli su roditelji.

Otac dječaka kojega su nazvali Tomaso nazvao je hitnu pomoć i kada su u 2:30 poslije pola noći došli ljekari mogli su samo da konstatuju da su porodilja i beba dobro.

Bračnom paru je ovo drugo dijete.

Za svaki slučaj majka i beba su prevezeni u bolnicu, ali su oboje, prema sopštenju ljekara, odličnog zdravlja i bez ikakvih problema.




(Lejla Trle) 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana