1.2.2021. 15:45
Pogledajte situaciju snimljenu u Engleskoj, za dlaku izbjegnuta nesreća
Ova situacija, snimljna nadzornom kamerom u Engleskoj nam govori koliko moramo biti oprezni i gledati prilikom uključivanja u saobraćaj na raskrsnici, kao i upuštanje u preticanje.
Pogledajte situaciju snimljenu nadzornom kamerom u Engleskoj, naravno vozi se lijevom stranom i vozač Peugeot Partnera nije provjerio da li je njegova traka potpuno slobodna za uključenje, te doveo sebe i druge učesnike u saobraćaju u opasnost pod zivot.

Kako je krenuo u uključenje na raskrsnicu, na put tako "se stvorio" Ford Transit koji je već krenuo u preticanje. Na sreću tragedija je izbjegnuta, a pitanje se postavlja ko je ovdje ustvari najviše pogriješio ?

(Alen Bećirević)
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana