9.3.2024. 13:24
Kamera sve snimila: Električna cigareta eksplodirala pored bebe
Kamera postavljena zbog sigurnosti u jednom dnevnom boravku snimila je zastrašujući trenutak kada je električna cigareta eksplodirala samo nekoliko metara od djeteta koje je sjedilo u visokoj stolici.

Snimka, objavljena na TikTok-u prikazuje bebu okrenutu prema pultu gdje se punila električna cigareta.

Majka Samantha Humphrey je kasnije rekla da je otišla po jelo za svoju bebu kada je čula glasan zvuk i vidjela vatru kako se širi iz njene e-cigarete tek dva metra od njenog djeteta, koje nije bilo povrijeđeno, ali se jako prestrašilo.

Video je snimljen u kući u Oregonu prošle godine, ali je tek sada objavljen na internetu. Na snimci se vidi dječak kako hoda kroz sobu dok njegova mlađa sestra mirno sjedi u svojoj visokoj stolici koja se nalazi u kuhinji.

Zatim se čuje jak prasak koji je prestrašio malo dijete, a s mjesta gdje se punila cigareta su počele frcati iskre i uskoro se rasplamsala vatra koja je zahvatila dio pulta.

Šta se događa? – čuje se Samanthin glas.

Čim je primijetila što se događa, brzo je dotrčala do djevojčice i odmaknula je od plamena.

Video pogledajte OVDJE. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

ZANIMLJIVO
Source.ba-sva prava pridržana