24.5.2016. 18:34
11
"Starlete su jeftine ku***, ja nisam jeftina, ja sam skupa Playboy zečica"
Fenomen "starleta" zavladao je svijetom. Da ih nije, teško bismo čitali naslove tipa: “Pokazala guzu”, ili "Ponovo se skinula".

Starlete su ambiciozne djevojake željne brzog uspjeha i slave.  Ranijih godina one nisu bile mnogo medijski zastupljene, ali srozavanje svih standarda dalo im je dosta prostora. 

Danas ih ima više nego ikad. U regiji se svakog dana pojavljuje neka nova, i daje im se dosta  prostora za promociju, a one svaku sekundu reklame dobro koriste, pa bilo to na portalima ili u reality programima.

Nerijetko se uz pojam starlete veže i lak moral, pa ih poistovjećuju sa elitnim prostitutkama. 
Dovoljno je kažu da uradi silikone, skine odjeću, pojavi se u najpozantijem klubu, okači koju fotku na Instagram i već je dobila pažnju.

Tragom priče o sarajevskim starletama, primjetili smo da u BiH još uvijek nemamo toliku ekspanziju djevojaka koje svoje golišave fotke kače po društvenim mrežama.

Međutim, došli smo do Tine Kunić, djevojke iz Sarajeva, koja se redovno slika gola i posjećuje sarajevske klubove, ali iako je jedni nazivaju starletom, ona ne želi da je svrstavaju u tu kategoriju.

"Ne bih se nazivala sarajevskom starletom, starlete su za mene jeftine kurve, ja nisam jeftina kurva, ja sam skupa Playboy zečica. Svaka koja isturi grudi i slika se, ona je sarajevska starleta, a naziv starleta je biti kurva u Sarajevu. Ja sam osuđena kao kurva, a one se prodaju za flašu pića od vikenda do vikenda. Svako može da priča šta hoće, ali  nek se nađe barem jedan što je mene kao elitnu prostitutku platio", navodi zečica Tina.



Njen odgovor nam je dao povod  da nastavimo razgovor, i saznamo šta je zapravo njen osnovni posao, čime se ona bavi.

"Ja sam prva Bosanka koja se slikala za Playboy. Moje posao je slikanja, a najviše radim u inostranstvu, jer ovdje nema para, ovdje je sve prostutucija. Ja sam Playboy zečica, i to je moj posao, ako već pitate čime se bavim. Radim uglavnom golišave fotografije za firme, kalendare i slično
", kaže Kunić.

Kaže da je rođena da bude poznata. Poznata je po tome što je drugačija od prosjeka. Zbog svog izgleda i predrasuda, jednostavno budi pažnju kod javnosti.

"Kraljicom predrasuda se nazivam zato što su mi ljudi dali taj naziv. Meni super stoji i nosim se s tim. Neko ima averziju zbog estetike, neko zbog tetovaža, neko zbog slobode, oblačenja, svega. Ja sam zbog svoje pojave interesantna ljudima. Imam silikone, tetovaže, slikala sam se gola i zato pričaju o meni", navodi Tina.

Da bi dobila pažnju i posao, mnogo je uložila u svoje tijelo, jer je to osnova svega. Da bi bio primjećen moraš ponuditi nešto drugačije. Tijelo ja najvažije u njenom poslu.



"Radila sam grudi, usne i nos. Sve se vidi, ne može se to ništa sakriti, niti to pokušavam. To jedno vuče drugo, ovisnost kao tetovaže. Grudi sam uradila prije slikanja za Playboy, a sve ostalo poslije. Grudi sam finansirala sama, jer su moji svi vani i sa 16 godina sam već imala silikone, a kasnije od zarade u Playboyu sam radila ostale korekcije", kaže zečica Kunić.

Da joj se isplatilo ulaganje u izgled i tijelo, dokazuje i ciframa koje je dobila za svoje prvo snimanje, iako je kasnije zarađivala i više kaže.

"Sa šesnaest godina sam se prvi put slikala za Playboy. Živjela sam u Njemačkoj i tada sam dobila ponudu za Playboy u Sloveniji. Tako je sve krenulo. Slovenački Playboy mi je tada platio nekih 16 hiljada maraka za slikanje i godinu dana sam bila kod njih"
, navodi Tina.

Na kraju nam poručuje da u glavnom gradu BiH nema starleta, to su kaže samo djevojke koje se nude za male novce i piće. 

(Alen Avdić)


11
SOURCE PRIČE
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.