17.9.2016. 18:10
0
Bazar dobre volje: Sredstva od prodaje namijenjena za pomoć bolesnim i iznemoglim osobama
Udruženje "Pomozi.ba" organizovalo je danas četvrti po redu humanitarni bazar "Dobre volje", javlja Anadolu Agency (AA).

Kupovinom izložene robe direktno se pomaže projekat "Obrok za sve" u sklopu kojeg za 200 starih, iznemoglih i bolesnih osoba Udruženje "Pomozi.ba" svakodnevno priprema tople obroke i dostavlja na kućnu adresu.

Sanja Merdan iz Udruženja "Pomozi.ba" kazala je za AA da sva sredstva koja budu skupljena na bazaru bit će iskorištena u sklopu projekta "Obrok za sve".

"Bazar je jako posjećen i nadamo se svaki put da će biti sve uspješniji i uspješniji. Mogu vam reći da je skupljena suma novca sve veća, što znači da je i odaziv sve veći", pojasnila je Merdan.

Prema njenim riječima, svako na bazaru može pronaći nešto za sebe i nema osobe koja dođe, a da ništa ne kupi.

Selma Čustić jedna je od onih koji posjećuju svaki bazar i u svakoj prilici pomaže onima kojima je pomoć potrebna. 

"Dolazim veoma često ovdje. Mislim da je ovo jako dobra prilika za ljude kojima oni pomažu. Kupovinom bilo kojeg proizvoda ovdje možete pomoći, nahraniti nekoga i učiniti dobro djelo za ljude koji nisu u mogućnosti da priušte sebi bilo šta, pa i taj obrok", istakla je Čustić, koja je uključena u različite akcije koje Pomozi.ba provodi.

(Anadolu Agency) 

Bazar
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.