21.11.2016. 11:41
0
Zaplijenjene cigarete na području Trebinja
Pripadnici Granične policije BiH su zaplijenili 5.353 kutija raznih vrsta cigareta bez akciznih markica na području Trebinja 19. 11. 2016. godine. Dio cigareta je otkriven kontrolom Forda, bh. registarskih oznaka, kojim je upravljao C. S. (1970.).
Drugi dio je otkriven prilikom pretresa njegove obiteljske kuće. Protiv četrdesetšestogodišnjeg državljanina BiH C. S. Tužiteljstvu BiH će biti podneseno izvješće zbog postojanja osnova sumnje da je počinio kazneno djelo „krijumčarenje“. Cigarete će biti deponirane u prostorije Suda BiH. 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.