29.3.2017. 14:57
0
Gradačac: Sutra se otvara 7. sajam 'Eko-etno BiH'
U organizaciji Saveza udruženja "Mreža žena – Veliko srce u BiH", u Gradačcu će se u ovaj četvrtak i petak održati 7. gradačački sajam organskih proizvođača "Eko-etno BiH".

Na sajmu će svoje proizvode predstaviti organski proizvođači i prerađivači voća i povrća, ljekovitog i začinskog bilja, meda i pčelinjih proizvoda.

 Posjetitelji će moći vidjeti proizvode uzgojene i prerađene na tradicionalni način u Bosni i Hercegovini, kao i izložbu ručnih radova i tradicionalnih zanata.

 Sve će to pratiti i nastup Kulturno-umjetničkog društva „Zmaj od Bosne“ čiji će članovi prezentirati tradiciju i običaje iz Bosne i Hercegovine.

 Pokrovitelji gradačačkog sajma organskih proizvođača „Eko-etno BiH“ su Općina Gradačac i Vlada Tuzlanske županije.

 Svečana ceremonija otvaranja Sajma održat će se u četvrtak, 30. ožujka, u 11 sati u Gradskom parku u Gradačcu.

(FENA/Merima Druškić) 

Gradacac
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.