7.6.2018. 17:03
0
GRAS: Izmjena režima saobraćaja zbog radova na sanaciji tramvajske pruge
Zbog izvođenja neophodnih radova na sanaciji tramvajske pruge na raskrsnici ul.
Zmaja od Bosne-Malta-Azize Šaćirbegović između dva tramvajska stajališta „Dolac Malta“, od 22.00 sata 8. juna do 16.00 sati 9. juna doći će do potpune obustave saobraćaja za motorna vozila u ulici Zmaja od Bosne u zoni prelaska drumskih vozila preko tramvajske pruge (raskrsnica s ulicama Malta i Azize Šaćirbegović).

Od 22.00 do 24.00 sati, 8. juna, tramvajski saobraćaj će se odvijati na relacijama Baščaršija-Željeznička stanica i Čengić Vila-Ilidža. Na relaciji od Čengić Vile do Marin dvora prijevoz putnika će se obavljati autobusima koji će koristiti sva stajališta naspram tramvajske pruge. Vozne karte će važiti kod presjedanja s jednog na drugi vid prijevoza, saopćeno je iz Službe za odnose s javnošću GRAS-a. 

(Fena/Alen Avdić)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.