8.11.2018. 18:30
0
Raspisana međunarodna potjernica za osumnjičenim za napad na novinara BN TV
Međunarodna potjernica za Nedeljkom Dukićem, drugim osumnjičenim za fizički napad na novinara BN televizije Vladimira Kovačevića, raspisana je danas, rečeno je u entitetskoj policiji.

Interpol je konačno zaprimio dokumentaciju u vezi sa zahtjevom da se raspiše potjernica protiv Dukića, unio podatke u svoju ASF bazu te o tome obavijestio Ministarstvo unutrašnjih poslova RS-a.

Novinari u Banjoj Luci su na protesnom okupljanju 6. novembra pozvali nadležne organe da rasvijetle slučaj fizičkog napada na novinara BN televizije Vladimira Kovačevića.

Ukazivali su i na potrebu da se raspiše međunarodna potjernica za Nedeljkom Dukićem, koji se sumnjiči da je s bokserom Markom Čolićem, koji je trenutno u pritvoru, pretukao Kovačevića.




(FENA / Lejla Trle) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.