20.7.2021. 12:29
5
Adem Zalihić nakon šut karte u Hitnoj, poručio Konakoviću 'Mrš'. Konaković mu odgovorio 'i da si prešao u NiP, ništa od pozicije'
FOTO: Screenshot
Nakon što je svoju smjenu poistovjetio sa stradanjima Bošnjaka i požalio se da je to smišljeno došlo uoči Kurban bajrama, direktor Hitne pomoći Adem Zalihić još jednom je šokirao javnost svojim vokabularom, prenosi Depo portal.

Nakon što je svoju smjenu poistovjetio sa stradanjima Bošnjaka i požalio se da je to smišljeno došlo uoči Kurban bajrama, direktor Hitne pomoći Adem Zalihić još jednom je šokirao javnost svojim vokabularom - piše Depo.

Njemu se privatnom porukom na Facebooku javio skupštinski zastupnik i lider NiP-a Elmedin Konaković aludirajući na izjave u njegovom statusu - navodi se u tekstu.

Na to mu je Zalihić, očito u nedostatku argumenata napisao “MRŠ”, na što je Konaković imao adekvatan odgovor, prenose sarajevski mediji.

Kompletna prepiska odvijala se unutar privatnih poruka na Facebooku.

 

(Amer Mujezinović)

5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.