25.4.2023. 15:26
2
Vozač sarajevskog tramvaja pod TikTok imenom "ideš.bebo" prenosio uživo vožnju: Svoje pratitelje "izvještavao" da se od Ilidže do Baščaršije može stići za 45 minuta
Na društvenoj mreži TikTok muškarac pod imenom "ideš.bebo", a inače vozač sarajevskog tramvaja, išao je s videom 'uživo' dok je trajala vožnja putnika.

Oni koji su vidjeli video ostali su zapanjeni, postavljajući pitanja  – kako vozač može lajvati dok vozi putnike i gdje je tu njihova sigurnost.

U jednom momentu vozač tramvaja ‘izvještava’ svoje TikTok pratitelje da se od Ilidže do čaršije može stići za 45 minuta.

Snimak možete pogledati OVDJE.

Novinari N1 su poslali upit Grasu da li su upućeni u ovakve objave svojih vozača. Kažu, njima ništa nije prijavljeno, i svakako da se takve stvari ne smiju dešavati na službenom mjestu, a o sigurnosti putnika, dodaju, tek da ne govore.

“Nismo upućeni, molim vas, dajte nam malo vremena da provjerimo o čemu se tačno radi“, kazali su za N1 iz Grasa.

Istaknimo, zakonom je zabranjena upotreba mobilnog telefona tokom vožnje, mnogi vozači to čine, pa čak i onda kada ne postoji potreba za tim.

Na žalost, jedna sekunda korištenja telefona u vožnji može imati tragične posljedice.

 
TikTOk
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.