29.6.2023. 22:26
1
Avokat iz Srbije ismijao Dodika i Stanivukovića: "U Jugoslaviji su bili popularni vicevi o Bosancima. Ali Bosanci danas prevazilaze svaki vic"
Srbijanski advokat Čedomir Stojković, poznat u ovoj zemlji po podršci Ukrajini u ratu sa Rusijom, ismijao je danas poteze predsjednika bh. entiteta Republika Srpska Milorada Dodika, ali i banjalučkog gradonačelnika Draška Stanivukovića.

Stojković je u objavi na Twitteru podijelio videe Dodika kako kosi travu i Stanivukovića koji izbacuje fotelju iz kabineta predsjednika Skupštine grada.

On je zaključio da su dvojica bh. političara “prevazišli svaki vic” po kojima su Bosanci bili popularni u bivšoj Jugoslaviji.

“U Jugoslaviji su bili popularni vicevi o Bosancima. Ali Bosanci danas prevazilaze svaki vic: Draško Stanivuković, gradonačelnik Banja Luke svađa se sa foteljama; Milorad Dodik, predsjednik Republike Srpske, kosi travu srednjevjekovnom kosom, jer je ‘Draško nije pokosio'”, poentirao je advokat iz Srbije.


Također, Dodik je danas uzeo kosu u ruke i pokosio travu pored brze saobraćajnice Banjaluka – Klašnice, kod Prijedorske petlje. Poručio je kako je “ovo posljednji put da radi posao” nadležnih.

(Ajdin B.)

 

 
1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.