11.7.2023. 17:55
0
Hana Hadžiavdagić: Meni je Srebrenica da šutim, dignem ruke i proučim nešto
FOTO: Instagram
Poznata infulenserica Hana Hadžiavdagić se oglasila povodom obilježavanja 28. godišnjice genocida u Srebrenici. Hana je na svom Instagram profilu dijelila priče o Srebrenici, ali sudeći prema zadnjoj objavi, Haninim pratiocima se to nije svidjelo.

Hana je za početak pozvala građane Bosne i Hercegovine da se pomole za sve one koji su stradali u genocidu.

Hana je objasnila šta Srebrenica znači za nju.

- Nije meni Srebrenica nacionalizam i dreka kad se približi 11. juli. Meni je Srebrenica da šutim tih dana, da dignem ruke i proučim nešto - napisala je Hana, prenosi Dnevni Avaz.

"Srebrenica je sine da odeš u Potočare..." nastavila je Hana.

Podsjetila je svoje pratioce kako u Potočarima zauvijek leži dijete koje je bilo tek rođeno. Obratila je i pažnju na crtanje murala ratnom zločincu Ratku Mladiću. Napisala je i kako su žrtve uvijek u njenim mislima.

Isprozivala je i one koji se nisu oglasili povodom 28. godišnjice genocida u Srebrenici. Sudeći prema zadnjoj priči, Haninim pratiocima je zasmetalo što je objavljivala previše o Srebrenici. Hana se na to sve oglasila.

- Ako sam vam danas naporna s objavama o Srebrenici, zašto niste pisali da sam naporna kada sam objavljivala posjetu Jasenovcu, film Dara iz Jasenovca, Kazane (jama koja se nalazi u Sarajevu)... - oštro je odgovorila Hana.


(Elmedina H.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.