12.7.2023. 18:09
1
Šta to najavljuje penzionisani policajac i federalni zastupnik Naše stranke Dragan Mioković: "19. juli bi mogao biti značajan datum u postratnoj BiH"
Dragan Mioković, zastupnik Naše stranke u Predstavničkom domu PFBiH i penzionisani policajac, jutros je na svom Twitter nalogu zagolicao maštu svojih pratitelja.

Mioković je, naime, objavio kako bi za sedam dana mogli dobiti vijesti koje će ostati zabilježene kao veoma važne postratnoj historiji BiH.

- 19.07.2023. bi mogao biti značajan datum u postratnoj istoriji suverene i nedjeljive države Bosne i Hercegovine. Stay Tuned, napisao je Mioković.

Njegova objava je, očekivano, prikupila mnogo komentara, a pojedinci se nadaju kako bi 19.7. mogao biti smijenjen ili kažnjen predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.


(Ajdin B.)

 

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.