31.7.2023. 18:06
0
Zahiragić kategoričan: Planirate li kupiti moderniji helikopter Rami Isaku?
Delegat Haris Zahiragić u Domu naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine imao je više delegatskih pitanja na današnjoj sjednici u Sarajevu a jedno od njih je u vezi sa vozanjem helikopterom federalnog ministra unutrašnjih poslova Rame Isaka.

“Naš uvaženi ministar Ramo Isak često se vozi helikopterom. Možda je najaktivniji ministar u ovoj Federalnoj vladi. Izražavam opravdanu bojazan za sigurnost ministra i njegove porodice koju često vozi helikopterom, te me zanima u kakvom stanju se nalazi taj helikopter.

Prema informacijama koje imam, taj helikopter koji imamo je prilično star te pitam relevatne instutucije da li taj helikopter ugrožava našeg ministra Ramu Isaka i njegove članove porodice te ukoliko ugrožava, da li planirate nabaviti novi moderan helikopter našem ministru Rami Isaku kako Federacije BiH u određenim trenucima ne bi ostala, ne daj Bože, bez vrlo značajne karike u sigurnosnom sistemu Federacije BiH”, rekao je Zahiragić.

Dotakao se i fotografije ministra Isaka na društvenim mrežama u kojima ističe svoju figuru.

“Shavatam da nam se ministar slikao u hotelu. Ja bih mu preporučio da malo više radi noge ne samo gluteus, na taj način će ta slika biti više ubjedljiva”, rekao je Zahiragić i vrati se na helikopter.

Zatražio je informacija koliko puta je u posljednje vrijeme helikopter uzletio i sletio.

“Koliko kilometara je prešao i goriva potrošio, koliko se uzleta i sletova radilo tim rashodovanim helikopterom te koliko kilometara i goriva je potrošeno na takvu vrstu egzibicija izleta našeg i vašeg ministra Rame Isaka, u društevnim mrežama poznat kao Rambo Isak”, rekao je Zahiragić, prenosi Faktor.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.