20.8.2023. 11:19
0
Uz prijetnju nožem opljačkana apoteka u Sarajevu, ukraden novac
FOTO: Ilustracija
Jučer je u Sarajevu opljačkana apoteka "Lupril Farm", a ukraden je nepoznat iznos novca, saopćeno je jutros iz MUP-a KS, prenosi N1.

Naime, kako se navodi, jučer je u 17:40 sati u apoteku “Lupril Farm” u ulici Višnjik, na području općine Centra, ušla osoba koja je uz prijetnju nožem otuđila za sada neutvrđenu sumu novca.

Navodi se da je izvršeno krivično djelo razbojništvo iz člana 289. Krivičnog zakona FBiH.

“O navedenom je obavješten dežurni tužilac KS, koji nije izašao na lice mjesta i na osnovu njegove usmene naredbe uviđaj je izvršila uviđajna ekipa”, sapćeno je.

(Elmedina H.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.