21.8.2023. 11:10
0
Irfan Čengić potvrdio kandidaturu za načelnika Starog Grada: Podržali ga "Trojka", DF, SBB i Savez za Stari Grad
Irfan Čengić (SDP) potvrdio je kandidaturu za načelnika općine Stari Grad u Sarajevu, nakon što je na referendumu opozvan dugogodišnji načelnik Ibrahim Hadžibajrić, koji je u pritvoru.

Kako je saopštio Čengić danas, iza njegove kandidature stajat će ‘Trojka’ (SDP, NIP i Naša stranka), a podržali su je još i Demokratska fronta, SBB, kao i lokalna stranka Savez za Stari Grad.

“Cilj je da imamo dovoljno ruku u Općinskom vijeću da možemo realizovati sve ono što obećamo. Želimo novi odnos prema ljudima i građanima, kao i prema uposlenicima. Želimo novo vrijeme bez pritisaka, korupcije i kriminala. Imam dovoljno političkog iskustva, od prvog dana se mogu posvetiti poslu”, saopštio je Čengić.

(Ajdin B.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.