24.8.2023. 7:58
0
Protesti građana zbog nehumanog postupanja prema psima u Tešnju mogli bi biti zabranjeni
Nakon stravičnih dešavanja u Azilu za pse Tešanj gdje su psi, prema izjavama aktivista za prava životinja, zanemareni – gladni i žedni – zbog čega napadaju i jedu jedni druge, ali i umiru od gladi, te nakon što su aktivisti iz Tešnja najavili održavanje protesta zbog navedenog, portal Raport saznaje da bi policija mogla zabraniti održavanje istih.

Naime, policijski službenici PS Tešanj će zahtjev koji su građani podnijeli za održavanje protesta u Gradskom parku kod Općine Tešanj, kako je rečeno Raportu, vratiti podnosiocima na dopunu, s obzirom na to da ima određenih formalno-pravnih nedostataka te će u toku današnjeg dana odlučiti da li će donijeti rješenje o zabrani ili će omogućiti održavanje skupa.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.