21.9.2023. 22:40
0
Novi detalji napada na Viškovićevog sina: Prvo se sukobili zbog muzike, a onda mu priredili sačekušu
FOTO: AGENCIJE
Mladen P. (28) i Mirko S. (36) iz Beograda nalaze se u pritvoru zbog sumnje da su napali i ugrozili sigurnost sinu predsjednika Vlade Republike Srpske Radovana Viškovića, a kako se saznaje, do sukoba je došlo zbog pjesme u kafani na Novom Beogradu.

Obračun se dogodio jučer sat nakon ponoći.  Istragu vodi Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Kako saznaje Telegraf mladić je bio sa svojim obezbjeđenjem u kafani na privatnoj proslavi rođenja djeteta. U jednom trenutku jedan od nasilnika je htio da naruči pjesmu, ali su ga ljudi iz obezbjeđenja upozorili da je to nemoguće jer je u pitanju privatna proslava i zamolili ga da napusti lokal.

Međutim, Mladen i Mirko nakon što su izbačeni iz kafane sjeli su u “BMW” i sačekali sina Radovana Viškovića i njegovo obezbjeđenje. Tada su se automobilom zaletjeli ka njima. Srećom, nisu ih povrijedili.

Nakon incidenta pobjegli su, ali ih je policija ubrzo uhapsila.

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva Mladenu i Marku određeno je zadržavanje zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje i krivično djelo ugrožavanje sigurnosti.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.