27.9.2023. 10:48
0
Okupljeni građani na mjestu nesreće u Blagaju: Slijede protesti ako se ne postave ležeći policajci
FOTO: N1
Mještani Blagaja kod Mostara okupili kako bi pronašli rješenje da se na mjestu gdje se sinoć dogodila saobraćajna nesreća, iste više ne ponavljaju. Traže postavljanje ležećih policajaca, te ako se ništa ne desi, kažu da će sutra blokirati saobraćajnicu.

Podsjetimo, troje djece i vozač BMW-a povrijeđeni su u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Blagaju kod Mostara, potvrdio je za N1 portparol MUP-a HNK-a Ljudevit Marić.

Teška nesreća dogodila se večeras oko 19.15 sati, kada je vozač BMW-a, prema riječima portparola MUP-a HNK-a, naletio na troje djece, vjerovatno ženskog spola.

“Djeca su izašla iz autobusa, a na njih je automobilom naletio vozač BMW-a. Još ne znamo detalje, radi se očevid. Djeca su smještena su Kantonalnu bolnicu Mostar i u Centar urgentne medicine na Bijelom Brijegu. Također, vozač je zadobio povrede i on je smješten u bolnicu“, rekao je Marić.

(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.