9.11.2023. 15:10
0
Policija uhapsila muškarca koji je snimao Banjalučanku kako vrši nuždu a koja se ubila nakon toga: Poznat i njegov identitet
Banjalučka policija izvršila je kriminalističku obradu nad osobom iz ovog grada zbog osnova sumnje da je počinila krivično djelo “Neovlašteno objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimka”.

-Policijski službenici Policijske uprave Banja Luka, 8. novembra 2023. godine, izvršili su kriminalističku obradu lica M.M. iz Banja Luke, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo “Neovlašćeno objavljivanje i prikazivanje tuđeg spisa, portreta i snimka – saopćeno je iz PU Banja Luka.

Nakon dokumetovanja i kompletiranja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka, protiv M. M., bit će podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu

Nakon što je video objavljen na mreži X, korisnici su je verbalno linčovali.

Porodica žene za ATV ranije je kazala da je pokrenula sve kako bi se pronašla osoba koja ju je neovlašteno snimala i eksploatisala snimak na društvenim mrežema.

Također, porodica želi da se sazna i ko je nesretnoj ženi slao uvredljive poruke.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.