7.12.2023. 14:39
0
Otvorena preuređena dm prodavnica u TC Alta u Sarajevu
Donacija od 5.000 KM za NVO Altruista „Novo svitanje“

Sarajevo, 07.12.2023. – dm prodavnica u TC Alta u Sarajevu danas je ponovo otvorila svoja vrata za kupce. U osvježenom prostoru, na adresi Bulevar Franca Lehara 2 brojni kupci mogu potražiti svoje omiljene proizvode iz širokog dm asortimana koji uključuje proizvode bio porijekla, zatim proizvode za njegu i ljepotu, bebe i djecu te za održavanje higijene domaćinstva. 

Razlog više za kupovinu su proizvodi dostupni po UVIJEKPOVOLJNO cijenama kao i dm active beauty program lojalnosti te aplikacija 'Moj dm' s kojima kupovina u dm-u donosi i dodatne uštede.

Pokloni, 15% popusta i vrijedna donacija

Kao zahvalu za vjernost svojih kupaca, dm je na dan otvorenja svakom kupcu poklonio ceker, a za kupovinu u iznosu od 30 KM ili više, dm je pripremio mali znak pažnje. Kupcima, čiji je račun iznosio 70 KM ili više dm je poklonio kišobran, dok su kupci s računima u iznosu od 80 KM ili više na poklon dobili peškir. Za najmlađe, upriličena je šarena zabava u periodu od 13:30 do 19:30 sati. 

Osim navedenog, kupci su danas mogli uživati i u uštedama od -15% na ukupnu kupovinu, a ovaj popust moći će iskoristiti i naredna dva dana, tačnije do 09.12.2023. godine.

I ovaj put, otvorenje prodavnice, dm je obilježio društveno korisnim angažmanom te je podržao NVO Altruista „Novo svitanje“ s vrijednom donacijom od 5.000 KM. 

„Hvala dm-u što je prepoznao potrebe našeg udruženja koje se trudi  i nastoji pomoći osobama sa umanjenim sposobnostima i invaliditetom, a koje su nažalost prepuštene same sebi, svojoj porodici i nalaze se na marginama društva. NVO Altruista „NOVO SVITANJE“ trenutno realizira edukativno-kreativne, sportsko-rekreativne i društvene aktivnosti za svoje članove, a dobivenu donaciju ćemo iskoristiti za kupovinu tehničke opreme koju do sada nismo imali, a koja nam je neophodna za rad, kupovinu zaštitne opreme članovima neophodne tokom rada na radionicama, kao i za kupovinu sportske opreme i odjeće za sportsko-rekreativne aktivnosti” kazala je Sabra Šišić,  izvršna direktorica NVO Altruista „NOVO SVITANJE“. 

Donaciju je uručila Ruzmira Muratbegović, područna menadžerica koja je tom prilikom poručila: „Našim kupcima nastojimo pružiti jedinstven doživljaj kupovine u svim našim prodavnicama, stoga redovno radimo preuređenja i osvježenja naših prodajnih objekata, uz bogatiju asortimansku ponudu u skladu s aktuelnim trendovima i potrebama. Pored toga, naš angažman u lokalnoj zajednici je uvijek prisutan i nastojimo podržati inicijative koje će život učiniti ljepšim“. 

Nagradna igra do 14. decembra

Povodom početka rada preuređene prodavnice svim kupcima dm je priredio i vrijednu nagradnu igru koja će trajati do 14.12.2023. godine. Prva nagrada je Garmin Forerunner 955 pametni sat, druga je mobitel Samsung Galaxy A33, dok će deset sretnih kupaca osvojiti dm poklon kartice u vrijednosti od po 50 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice na adresi Bulevar Franca Lehara 2 je od ponedjeljka do subote od 9:00 do 22:00 sata, nedjeljom od 11:00 do 19:00 sati, dok su dani praznika neradni.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.