11.12.2023. 8:25
0
GSS moli građane za pomoć: 13. dan potrage za nestalim Midhatom Dedovićem
Nakon što je 30.11.2023. godine prijavljeno putem Operativnog centra civilne zaštite općine Novi Grad Sarajevo da je u novogradskom naselju Reljevo prijavljen nestanak Midhata Dedovića, GSS Novi Grad Sarajevo kao Služba pri Civinoj zaštiti općine Novi Grad Sarajevo intezivno traga za nestalim u saradnji PU Novi Grad Sarajevo.

- Proteklog vikenda nakon što smo obradili veći broj pristiglih informacija o mogućem kretanju nestale osobe. Naši pripadnici, policija, članovi porodice, prijatelji i lovačko društvo su tragali na više lokacija i nepristupačnih područja Općine Novi Grad Sarajevo gdje nije bilo većeg pomaka u pronalasku nestalog u odnosu na prethodni period.

Nestali je posljednji put viđen 28.11.2023. godine u naselju Boljakov potok nedaleko od Osnovne škole Umihana Čuvidina u 20:30 sati.

Midhat Dedović je 1961. godište rođen u Goraždu, sa prebivalištem u novogradskom naselju Reljevo ulica Tjepovački put.

Opis:

Visina: oko 183 cm;

Težina: oko 85 kg;

Kosa: prosijed;

Brada: sijeda brada;

Naočale: dioptrijske;

Jakna crna;

Džemper sa narandžastim i bordo detaljima;

Pantalone maslinasto zelene;

Cipele polu duboke crne boje;

Dokumenti su bili uz nestalu osobu kao i mobitel.

Ukoliko neko od naših sugrađana ima bilo kakav podatak koji bi nas mogao dovesti do pronalaska nestale osobe ovim putem apelujemo da prijave na dežurni broj GSS Novi Grad Sarajevo +38762112700 ili njbližoj Policijskoj upravi putem broja 122, navode iz GSS-a.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.