11.1.2024. 14:49
3
Vulin uputio poruku Ambasadi SAD: Vaš predsjednik zakletvu polaže na hrišćanskoj Bibliji, a ne na Kur‘anu
FOTO: n1
Novopečeni senator Republike Srpske Aleksandar Vulin obratio se Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini.

Čovjek s američke crne liste i bivši šef srbijanske Bezbjedonosno-obavještajne agencije (BIA) upitao je Ambasadu SAD "da li je problem to što su Srbi pravoslavni ili ste samo licemjerni i bahati?".

On je u izjavi rekao da ne zna "zašto je obilježavanje pravoslavnih datuma diskriminacija bilo koga, ali zna da predsjednik SAD zakletvu polaže na hrišćanskoj Bibliji, ne na Ustavu, Kur‘anu ili Talmudu".

- Ako to nije diskriminacija u SAD, a zašto je pravoslavni 9. januar diskriminacija u BiH? Ili je problem što su Srbi pravoslavni ili je Ambasada SAD u BiH licemjerna koliko i bahata, sami izaberite odgovor, poručio je on.

(Aldin B.)

3
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.