15.1.2024. 12:11
1
Košarac: Predsjednik Dodik je meta napada Murphya i nelegitimnog Schmidta
FOTO: n1
Ministar trgovine i ekonomskih odnosa BiH Staša Košarac izjavio je da bi "američki ambasador Michael Murphy, nelegitimni Christian Schmidt i slični svojim malignim uticajima modelirali izbornu volju srpskog naroda, čime unose nemir i narušavaju političke odnose u BiH".

Košarac je ocijenio da su izjave "frustriranog američkog ambasadora Michaela Murphyja skandalozne i da su prevršile svaku mjeru" i upitao na osnovu čega iznosi tvrdnje o neregularnostima na izborima.

On je napomenuo da u izbornom procesu nije bilo primjedbi.

- Uostalom, takozvana CIK koalicija, u kojoj su kadrovi PDP-a i SDS-a, utvrdila je izborne rezultate. O čemu Marfi priča? Ko je uopšte on da to tvrdi?,  istakao je Košarac.

On je ukazao da ovo ne radi nijedan ambasador u svijetu.

Košarac je istakao da "Murphy želi da bira srpske predstavnike zajedno sa neuspješnim opozicionarima u Srpskoj i nelegitimnim Schmidtom", prenosi RTRS.

- Ne, gospodo! Predstavnike Republike Srpske biraju i biraće njeni građani. Predsjednik Milorad Dodik je izbor srpskog naroda u Srpskoj. Tako će i ostati, bez obzira na vaše konstantne napade i provokacije, napisao je Košarac na Instagramu.

Košarac, koji je i član Glavnog odbora SNSD-a, poručio je da su snaga Milorada Dodika građani RS.

- Shvatite već jednom - narod Srpske je uz Dodika! Naučite konačno tu lekciju, rekao je Košarac.

Košarac je istakao da je jasno da je "predsjednik Dodik meta napada Murphyja, Schmidta i sličnih nedobronamjernih prema Republici Srpskoj".

- Oni bi da svojim malignim uticajima modeliraju izbornu volju srpskog naroda. Takvim djelovanjem unose nemir i narušavaju političke odnose u BiH. Prestanite sa provokacijama i okanite se Republike Srpske, istakao je Košarac.

(Aldin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.