19.2.2024. 9:38
0
Sirena za uzbunu sinoć uznemirila građane Konjica, oglasili se iz Gradske uprave
FOTO: konjic.ba
Gradska uprava Konjic oglasila se saopćenjem za javnost povodom tehničke greške koja je sinoć uznemirila građane Konjica.
Naime, sinoć u 19 sati u Konjicu se oglasila sirena sa znakom neposredne opasnosti što je izazvalo nelagodu većine Konjičana koji nisu znali o čemu je riječ.

Iz Gradske uprave Konjic kazali su da je riječ o aktiviranju sirene koje se desilo zbog instaliranja novog softvera.

- Poštovani građani Konjica s obzirom da se upravo oglasila sirena sa znakom neposredne opasnosti, obavještavamo vas da nema mjesta uznemirenost, jer je uslijed instaliranja novog softvera za sirenu, došlo do njenog aktiviranja sa znakom opasnosti, navode iz Grada Konjica.

Potom su građanima uputili izvinjenje.

- Ovom prilikom se izvinjavamo zbog ove tehničke greške, uz podsjećanje da nema nikakve opasnosti koja bi zahtijevala oglašavanje sirene, naveli su.
Konjic
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.