21.2.2024. 14:45
0
Detalji ubistva u Tuzli: Mađar udavio suprugu pa pokušao izvršiti samoubistvo
U prigradskom naselju Lipnica nadomak Tuzle danas se dogodilo ubistvo. Muškarac je, kako je saopćeno, ubio ženu.

Kako su kazali iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona, danas oko 11:50 sati, dežurna služba Policijske stanice Zapad obaviještena je od građanina da se njegovi prijatelji S.B. i E. S. T., nastanjeni u Lipnici, ne javljaju na njegove telefonske pozive, te da mu se neposredno prije ove prijave policiji, javio na video poziv E. S. T., inače strani državljanin, gdje je uočio da je isti krvav i da u krevetu leži S.B., te je zatražio intervenciju policije.

"Avaz" saznaje da je ubistvo počinio Mađar. On je ubio ženu s kojom je bio u braku. 

Radi se o stotopostotnom invalidu. Nezvanično, navodno ju je udavio, a zatim pokušao izvršiti samoubistvo, pokušao se navodno izbosti oštreim predmetom.

 
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.