9.3.2024. 10:04
0
Osniva se "Udruženje žrtava pravosudnog i policijskog nasilja u BiH"
Fatmir Alispahić, publicista i novinar potvrdio je osnivanje novog udruženja na prostoru BiH, javlja Crna-Hronika.

Kako Alispahić tvrdi, u BiH se osniva “Udruženje  žrtava pravosudnog i policijskog nasilja”. 

U ime svih kojima je korumpirano i stranačko pravosuđe nanijelo štetu, a čiji slučajevi su ostali izvan lažnog monitoringa Visokog sudskog i tužiteljskog vijeća (VSTV) i drugih tzv. nevladinih organizacija i medija, koji služe da prikriju stotine nepravdi počinjenih od strane otuđenog pravosuđa.

Gradit ćemo medijsku mrežu pravde i istine, imat ćemo portal, imat ćemo časopis, pisati članke o slučajevima nepravde i pravosudnog nasilja, imat ćemo You Tube kanal, objavljivat ćemo reportaže i analize o pravosudnom nasilju, gdje ćemo ogoliti – poimence! – sramotu tužitelja i sudija, koji su imali toliko drskosti da umjesto da brane zakon, zloupotrijebe svoje pozicije kako bi služili mrežama korupcije i stranačkih interesa!

Ima da vas zgazimo – istinom! Ima da vas zgazimo u ime Zakona, u ime pravde i poštenja, u ime pravne sigurnosti građana Bosne i Hercegovine! Dakle: Ima da vas zgazmo Istnom koja ostaje da kao giviht činjenica i historijskog betona svjedoči o vašoj nakaznosti – koja je istovjetna nakaznosti ubica, lopova, prevaranata, narkodilera, prevaranata, političkih lihvara kojima ste služili PROTIV ZAKONA I INTERESA GRAĐANA BOSNE I HERCEGOVINE.

Bacili te rukavicu u lice čovjeku koji nema straha ni pred kim, osim pred Bogom i Zakonom.

Bacili ste rukavicu u lice stotinama građana koji nemaju straha ni pred kim, osim pred Bogom i Zakonom.

Naša će biti ZAVRŠNA RIJEČ, u ime Zakona i pravne sigurnosti!
***
– Jedan od prvih naših projekata bit će izgradnja spomenika žrtvama policijskog nasilja po motivima ove fotografije, gdje policijske nindže ponižavaju uhapšenog čovjeka, dok ga slikaju kao da se radi o ulovljenoj životinji, Taj čovjek je izvršio samoubistvo! Navodno. – izjavio je Fatmir Alispahić “Maglajlija koji je jučer uhapšen kod Žepča izvršio samoubistvo u zeničkom zatvoru” (10.12.2020.)


(Erna H.) 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.