10.4.2024. 22:04
1
Zdravko Mamić oduševio čestitkom za Ramazanski bajram
Nekadašnji prvi čovjek Dinamo Zagreba, Zdravko Mamić je ponovo čestitao Ramazanski bajram.

I ovoga puta njegova čestitka nije ostavila ravnodušnim niti jednog muslimana u Bosni i Hercegovini.

– Dragi prijatelji,

Završava se mjesec u kojem ste pokazali snagu volje, skrušenu pokornost i potpunu predanost vjerskim propisima.

Ovo je bio mjesec u kojem ste činili dobra djela, imali više razumijevanja jedni za druge, kao i mjesec u kojem ste jačali porodične, komšijske i prijateljske veze.

Sve što ste naučili slijedite i dalje: sklapajte prijateljstva gdje i kad god možete, zalažite se za istinu, posebno kada vidite da vam žele podmetnuti laž, praštajte jedni drugima jer praštanjem ćete dobiti duhovni mir. I dijelite, što više činite dobra djela jer je to jedino što nam na kraju puta do kojeg ćemo svi doći i ostaje.

Želim da bajramske dane provedete u duhu tradicije i običaja, u sreći, veselju, dijeleći radost sa svojim najdražim, rodbinom, prijateljima i susjedima. Neka vam dani Bajrama budu vrijeme mira, tolerancije, darivanja i zbližavanja.

Bajram Šerif Mubarek Olsun, navodi se u poruci Mamića.

(Ajdin B.)

1
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.