18.4.2024. 12:19
0
Apel porodice: Potraga za nestalim Fuadom Hadžihasanagićem još bez rezultata
Fuad Hadžihasanagić, star 75 godina, nestao je prije dva dana na Vratniku u Sarajevu, gdje je zadnji put viđen ujutro 16. aprila, kada je oko pet sati izašao iz kuće.

Porodica moli sve koji ga primijete ili zapaze nešto vezano za ovaj slučaj da jave na broj mobilnog telefona njegove supruge: 061 165 884.

Fuad je dementna osoba, nosi dioptrijske naočare s crnim okvirom, a u momentu nestanka je bio odjeven u kariranu košulju i sivu gornju i donju trenerku. Na nogama je imao bijele klompe drvenog đona. Sijede je kose, srednje konstitucije, visok oko 1,70 metara.

Nestanak je prijavljen policiji i gorskim spasiocima, ali potraga dosad nije dala nikakve rezultate.

Fuadova supruga Mevlida Hadžihasanagić je predsjednica Udruženja za nestale osobe iz Hadžića.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.