5.6.2024. 10:09
0
Srđan Mandić će biti kandidat za načelnika Općine Centar
Predsjedništvo i Kantonalni odbor Naše stranke sinoć su održali zajedničku sjednicu na kojoj je usvojen zaključak da Srđan Mandić bude kandidat za načelnika Općine Centar.

Ono što još nije poznato jeste da li će aktuelni načelnik imati podršku cijele Trojke (NS, SDP i NiP) u svojoj borbi za novi mandat ili će iza njegove kampanje stati samo Naša stranka.

Kao što je već poznato odavno se lome politička koplja u Općini Centar u vezi načelnika Mandića.

Njemu je otvoreno suprotstavljena NiP-ova struja koju predvodi Jasmin Ademović i pravo je pitanje da li će rukovodstvo NiP-a i Kantonalni odbor uspjeti prebroditi unutarstranačka previranja po ovom pitanju i zarad interesa ideje Trojke stati uz Mandića. Razjedinjena Trojka bi značila šansu više za kandidata kojeg će podržati SDA i DF, a kako sada stoje stvari to će biti DF-ov Dennis Gratz.

(Ajdin B.)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.