11.6.2024. 16:38
0
Uk: Aktivno pratim rad Uprave policije KS
FOTO: VLADA KS
Premijer Kantona Sarajevo Nihad Uk posjetio je danas komesara Uprave policije MUP-a KS Fatmira Hajdarevića, povodom ubistvo na Vilsonovom šetalištu.

- Razumijem opravdanu zabrinutost građana za ličnu i sigurnost najbližih. Došao sam se informisati iz relevantnih izvora kako bih pokazao jasnu spremnost da, svi zajedno, naše ulice učinimo sigurnijim mjestom za život – kazao je Uk.

Vlada, na čijem sam čelu, dodao je, posvećena je borbi protiv kriminala i čini sve za unapređenje sigurnosti građana u našem kantonu.

- Vjerujem da će Uprava policije, u saradnji s Tužilaštvom, profesionalno i efikasno provesti istragu i rasvijetliti sve okolnosti ovog slučaja - poručio je Uk, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.