20.7.2024. 13:25
5
Pacijentica na KCUS-u ostala zaprepaštena kada je dobila termin za MRI u julu 2025. godine: Mogu te ukopati i iskopati bezbroj puta dotad
Nažalost, i pored pozitivnih pomaka, Klinički centar Univerziteta u Sarajevu (KCUS) i dalje se u javnosti pominje i zbog negativnih iskustava pacijenata. Jedan od razloga za to su i liste za magnetnu rezonancu, koje su, čini se, sve duže.

Tako je ovih dana jedna pacijentica ostala u šoku nakon što je dobila termin za MRI - u julu 2025. godine! Svoje iskustvo podijelila je na Facebooku:

- Ono kad te bole noge nešto više od dva mjeseca, pa "hodaš po ljekarima" svaki dan. Za dijagnostiku je neophodan MRI koljena, mozga i vratne kičme. 

I tako odeš na radiologiju da zakažeš termine, pa se fasciniraš kako će se brzo realizirati. Ma oduševljena! Danas je 18. juli 2024. godine, a termin sam dobila 11. jula 2025. godine! Sitnica, pa jel'?

Ne znam da li bih se smijala ili plakala, ali trenutno ne mogu niti jedno. Jedino što mogu je gušiti se od jada i čemera državice u kojoj možeš krepati, mogu te ukopati i iskopati bezbroj puta do 11. jula 2025. godine - navela je u svojoj objavi na Facebooku. 

mri-kcus-juli-2025
KCUS
5
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.